Mød velklædt op på advokatkontoret

Er du selvstændig advokat og indehaver af din egen advokatvirksomhed? I så fald ved du med garanti, at du som advokat altid skal fremstå formel og præsentabel. I det hele taget er det vigtigt, at du altid møder velklædt op på advokatkontoret. I denne artikel ser vi derfor nærmere på hvilket tøj du bør iklæde dig, og vi har også et godt bud klar på hvor du kan købe dine formelle kjoler, i tilfælde af at du er kvinde, eller hvis du har kvinder ansat på dit advokatkontor.

Jakkesæt til mændene – kjoler til kvinderne

Man kan sige meget om den juridiske branche, men én ting er sikker, og det er at det er en yderst traditionsbundet branche. Som advokat forventes det således, at man som mand altid er iklædt skjorte, slips og jakkesæt, samt at man som kvinde ofte bærer kjoler eller nederdel. Hvis du selv er kvinde, så anbefaler vi at du køber dine kjoler hos webshoppen NA-KD. Her på hjemmesiden har vi god erfaring med lige netop denne webshop. Udvalget af kjoler er omfattende, og der er adskillige formelle og præsentable af slagsen at slå sig løs iblandt.

Vigtigt at fremstå seriøs og præsentabel som advokat

Tøj kan for mange fremstå en anelse ligegyldigt, men tag ikke fejl. Dit valg af tøj afgør nemlig i høj grad hvordan andre afkoder dig. Som advokat er det vigtigt, at du fremstår seriøs og præsentabel, og det gør du bedst ved at iklæde dig formelt tøj, som beskrevet tidligere i artiklen.

Som advokat påtager du dig vigtige sager for store såvel som små klienter. Hvor du den ene dag kan repræsentere en stor virksomhed, kan du den næste dag bistå en privatperson i en for denne person vigtig sag. Mød derfor altid velklædt op på kontoret, såvel som i retten. Det fortjener dine klienter.

Gå forrest på kontoret

Hvis du selv er indehaver af en advokatvirksomhed er det vigtigt at du går forrest, og at du viser det gode eksempel. Det kan du blandt andet gøre ved at dyrke en kultur på arbejdspladsen og på advokatkontoret, hvor seriøsiteten og den formelle påklædning får lov at komme i fokus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_adventure