Skab holdånd med en vinklub på kontoret

Livet på et advokatkontor kan være ganske hårdt. Der bliver knoklet igennem, når der skal forhandles mellem stridende parter, føres retssager eller udarbejdes aftaler, kontrakter, testamenter og alt det andet, som ligger i opgaverne på et advokatkontor.

Især de unge advokatfuldmægtige har ry for at arbejde særlig hårdt, fordi de gerne vil opad karrierestigen og som led i deres karriereplan måske har et ønske om at blive partnere i det firma, hvor de arbejder.

Hvis du er chef på et advokatkontor, har du derfor en særlig forpligtelse til at sørge for, at ikke bare løn og arbejdsvilkår er, som de skal være, men også at der er plads til nogle sociale aktiviteter, der kan ryste medarbejderne sammen og skabe en god holdånd blandt kollegerne. Her vil vi foreslå, at I for eksempel kan etablere en lille vinklub, hvor I kan smage jer gennem forskellige vine og få nogle gode oplevelser sammen.

Vælg spændende smagekasser

Det kan jo godt være et problem at finde ud af, hvilke vine man så skal smage på. Her er der heldigvis hjælp at få – I kan nemlig vælge smagekasser fra vinshoppen Vinoteket.dk, så I får mulighed for at smage mange forskellige typer vin. Smagekasser leveres direkte til døren, hvis I bestiller i webshoppen, så nemmere kan det ikke være.

Det kan være en god idé at etablere et lille udvalg i vinklubben, der har til opgave at finde de smagekasser, der skal indgå i jeres smageaftener. De kan i ro og mag browse sig igennem Vinoteket.dk og se de mange muligheder for smagekasser fra alverdens lande og vindistrikter. Så kan I lave temaaftener, hvor I smager jer igennem vine fra bestemte områder og vurderer de enkelte flasker op mod hinanden.

Vin fra hele verden

Vinoteket.dk rummer vine fra hele verden, men netop nu er der mange smagekasser at få fra de klassiske vindistrikter i Europa. Det gælder for eksempel vine fra Spanien, der nyder stigende popularitet i disse år, ikke mindst fordi Peter Sisseck har fået Spanien på landkortet med sine kvalitetsvine, hvoraf Pingus er kendt og værdsat over hele verden. Det har været med til at løfte de spanske vines ry betragteligt. Men også vine fra Italien og Frankrig er stærkt repræsenteret blandt Vinotekets mange smagekasser.

Som advokat kan det være godt under alle omstændigheder at kende lidt til vine og de forskellige vindistrikter, for man vil som advokat ofte komme til at bevæge sig i cirkler, hvor man skal ud til middage eller på anden måde skal socialisere på et vist niveau. Så en vinklub på advokatkontoret vil både have et socialt formål og et professionelt formål, fordi det at smage sig igennem alverdens smagekasser kan være med til at give den unge advokat bedre forudsætninger for at begå sig også uden for retssalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_adventure