Skab samarbejde med et intranet

Moderne tider griber om sig – også på advokatkontorerne. Mange har nok et billede af et advokatkontor med hårdt arbejdende jurister, der arbejder alene hele dagen, men virkeligheden i dag er, at godt advokatarbejde i høj grad består af samarbejde og den bedste udnyttelse af fælles ressourcer.

De unge advokater vil heller ikke bare arbejde som man altid har gjort i branchen – talenterne søger nye veje og vælger mere fleksible rammer for deres arbejdsliv.

Et intranet kan give bedre arbejdsmiljø

En af måderne at skabe et bedre arbejdsmiljø på et advokatkontor er ved at indføre et intranet. Tjek omniaintranet.dk ud og se, hvilke muligheder et moderne, it-baseret intranet kan give på et moderne advokatkontor. Det handler ikke mindst om at skabe en god platform for intern kommunikation og deling af viden – noget der bliver stadig mere vigtigt på en moderne arbejdsplads.

Med et intranet fra omniaintranet.dk er der skabt gode forudsætninger for at etablere nogle fælles fora for deling af viden og informationer. Samtidig er intranettet en praktisk indgang til mange af arbejdsdagens rutiner og opgaver, og det spiller således også en vigtig rolle, når opgaverne skal løses så effektivt som muligt.

Intranettet giver også en rigtig god mulighed for, at man kan arbejde mere fleksibelt og effektivt hjemmefra. Dermed kan et intranet fra omniaintranet.dk være med til at skabe bedre arbejdsrammer ikke mindst for de unge advokater, der i stigende grad efterstræber en god balance mellem det daglige arbejde og livet ved siden af arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_adventure