Skab et trygt miljø på dit advokatkontor

Vi er opdraget med, at vi alle er lige for loven. Sådan er det i et retssamfund, og heldigvis lever det danske retssystem i alt væsentligt op til denne vigtige grundregel for borgernes rettigheder og deres status i vores samfund. Men det betyder ikke, at det er lige nemt for alle at skulle forholde sig til at møde det danske retssystem, hvis det er det, der skal ske. At møde en advokat, en dommer eller i det hele taget være til stede i en retssal kan være overvældende for mennesker, der ikke har en uddannelse eller baggrund, hvor de kan afkode det, der foregår.

Som advokat er det derfor din opgave at sørge for, at dine klienter er trygge ved det, der skal ske, hvis de er endt i en tvist eller straffesag og skal i retten. Som advokat har du en vigtig opgave i at klæde dem på til situationen, og du skal give dem tryghed. Og det begynder allerede ved det første møde med din klient på dit kontor. Sørg for, at rammerne er trygge, og at der er en god stemning omkring jer.

Indret kontoret venligt og pænt

Som noget af det første og vigtigste vil vi anbefale dig at indrette dit kontor, så det udtrykker en positiv og venlig stemning. Hvis dine klienter fortrinsvis er private mennesker og ikke strømlinede erhvervsfolk, behøver du ikke indrette dig med de dyreste mødemøbler og unikakunst på væggene. I stedet vil vi foreslå, at du indretter dig med ting og effekter, som folk kan relatere sig til fra deres eget miljø. På væggene i dit mødelokale kan du for eksempel opsætte et flot og dekorativt fototapet, og der findes mange motiver at vælge imellem. Du kan for eksempel finde et smukt fototapet på webshoppen Familietapeter.dk og finde et, der matcher den stil, du i øvrigt gerne vil have skal være fremherskende på dit kontor.

Et hyggeligt kontor er også positivt for dig selv

Et venligt og indbydende kontor kan også være til gavn for dig selv. De fleste advokater arbejder meget, og befinder du dig godt på dit kontor, bliver det hele meget behageligere, også selv om arbejdsdagene er lange.

Men det vigtigste er dine klienter. En hyggelig og rar indretning af kontoret er med til at give den trygge stemning, som er vigtig for en vellykket sag – også selv om klienten måske er i en uheldig situation, der ikke så nemt lader sig rede ud.

Ud over et flot fototapet kan du også bruge indretningselementer som behagelige stole, måske en sofa, så I kan sidde som i en hjemlig stue, men også store grønne planter, varme farver og lignende kan være med til, at det bliver en god oplevelse for dine klienter at mødes med dig på dit kontor.

Loven er lige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_adventure